Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. SLO | ENG
  • Sprememba v srcu

NOVA SPLETNA STRAN Sanje Rozman v angleškem jeziku!

 

 

Od slej si lahko poleg spletne strani spremembavsrcu.si ogledate tudi našo NOVO SPLETNO STRAN SANJE ROZMAN V ANGLEŠČINI sanjarozman.com, na kateri si lahko preberete še več o Sanjinih knjigah, predavanjih in medijskih dogodkih, ter njeni življenski zgodbi.

 

 

Vabilo novim kandidatom na pogovor za terapijo

V januarju 2018 bomo začeli z BREZPLAČNIMI INFORMATIVNIMI POGOVORI S KANDIDATI ZA SPREJEM TERAPEVTSKE SKUPINE. Zavod Sprememba v srcu izvaja kompleksen program za okrevanje od nekemičnih zasvojenosti, kakršne v svojih delih opisuje Sanja Rozman. Če menite, da imate težave zaradi zasvojenosti, odvisnosti od odnosov ali posledic travme, vas vabimo, da se prijavite na naslov  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Dodatne informacije o programu in razlage zasvojenosti dobite v knjigah Sanje Rozman in na naši spletni strani http://www.spremembavsrcu.si.

 

Predavanje Sanje Rozman 25.11.2017, v Ljubljani

Sanja Rozman bo v soboto, 25.11. 2017 predavala na 1. srečanju v spomin dr. Janeza Ruglja, ki bo potekalo v Hotelu Lev Ljubljana.

Več o dogodku lahko preberete na: http://www.dolgapot.si/

Predavanje Sanje Rozman 21.11. 2017, v Novi Gorici

V torek, 21.11. 2017 bo Sanja Rozman na sestanku Zveze Klubov zdravljenih alkoholikov v Novi Gorici ob 11h na okrogli mizi "Skupaj zmoremo več". Tema predavanja bo Nekemične zasvojenosti.

Več o dogodku si lahko preberite na: http://www.zveza-kza-slovenije.si/

SOON - A new book from Sanja Rozman

Dear visitors! A new book by Sanja Rozman is being prepared to be published by the end of this year.

Read more: SOON - A new book from Sanja Rozman

WIll Hill BookiesW.BetRoll here...
Online bookmaker the UK http://whbonus.webs.com/ William Hill