Kontakt: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. SLO | ENG
  • Sprememba v srcu

O nas

Sprememba v srcu, zavod za psihoterapijo, Ljubljana je zasebna ustanova, namenjena organiziranju in izvajanju psihoterapevtskih programov za zdravljenje ne-kemičnih zasvojenosti in kasnih posledic travme.

Naši programi so:
holistični: bio-, psiho-, socio-, in spiritualno naravnani
dolgoročni: tri do petletni
visokopražni: pričakujemo abstinenco od zasvojenosti
kompleksni: sestavljeni iz številnih terapevtskih sredstev in metod
visoko strokovni:  stalno se izobražujemo v tujini
individualizirani: prilagojeni posameznikom

 Verjamemo, da so sočutje, sprejetost in  varnost nujno potrebni za okrevanje od bolezni zasvojenosti, zato posebno skrbno negujemo medosebne odnose.

 

Pravno obvestilo

Varstvo osebnih podatkov

Zavezujemo se, da podatkov, ki jih boste posredovali preko spletnih strani ali na kakršenkoli drug način, ne bomo prodajali, posojali ali kakorkoli drugače posredovali tretjim osebam.

Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Izključitev odgovornosti

Spletne strani so postavljene in vzdrževane z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu zavod ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Prav tako zavod ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani.

V primeru sklicevanja ali povezovanja teh spletnih strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, zavod ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.

Avtorske pravice

© Copyright 2015 

Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Vsebine spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja zavoda , ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon. 

WIll Hill BookiesW.BetRoll here...
Online bookmaker the UK http://whbonus.webs.com/ William Hill