Kontakt: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. SLO | ENG
  • Sprememba v srcu

Stik

Če ste kandidat za terapijo ali bi se radi samo posvetovali z našim strokovnjakom, nam pišite na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. in naročili vas bomo na brezplačni polurni pogovor. Na telefonsko številko se ne odzivamo, ker to moti terapevtsko delo. Pogovore s kandidati imamo enkrat mesečno, zato bo morda treba malce počakati. Izkoristite ta čas tako, da si o našem delu preberete iz knjig (knjigarna). 
 
V zavodu se ne ukvarjamo s splošno psihoterapevtsko prakso, ampak izključno z izvajanjem programov za okrevanje po različnih, predvsem nekemičnih zasvojenostih in po travmi v družinskih odnosih. Program je natančno opisan v knjigah Sanje Rozman Umirjenost in Peklenska gugalnica. Pogovarjamo se lahko o vključitvi v psihoterapevtsko skupino, če je na voljo prostor. Če tega ne bo ali imate drugačne potrebe, pa vas bomo preusmerili k drugim psihoterapevtom, ki nudijo ustrezno obravnavo.
 
Zavod izvaja psihoterapevtske dejavnosti v Ljubljani. Naslov lokacije dobite ob vključitvi v psihoterapevtski proces in ni na naslovu, kjer je sedež zavoda. 
 
Podatki o zavodu:
Sprememba v srcu, zavod za psihoterapijo, Ljubljana
Zasavska cesta 16
1231 Ljubljana, SLOVENIJA
 
Davčna št.: 35634219
Matična št.: 6256503000
WIll Hill BookiesW.BetRoll here...
Online bookmaker the UK http://whbonus.webs.com/ William Hill